icono esquina

El Projecte Smart Rehabilitation 3.0 intensifica les seves activitats, malgrat la pandèmia

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

La situació creada per dos anys de pandèmia, ha complicat molt el desenvolupament de les tasques previstes pel Projecte Smart Rehabilitation 3.0, dins del marc del programa Erasmus+. No podem oblidar que un dels principals objectius és la creació de sinergies internacionals entre les universitats i el sector de la rehabilitació i la restauració, i la mobilitat és essencial

Treballar online ens ho ha posat difícil, però el darrer trimestre del 2021 hem pogut organitzar dos cursos, un a Palerm i l’altre a Lituània, mitjançant els quals hem reforçat vincles entre els partners per avançar en els objectius programats i en els propers mesos es realitzaran els cursos previstos a Barcelona i Xipre. D’altra banda, s’està avançant en l’elaboració de quatre MOOCs (cursos oberts online) centrats en diferents aspectes de la rehabilitació y s’han creat dos bases de dades, una de productes innovadors per a la rehabilitació i una altra d’actuacions innovadores. Totes dues aviat estaran accessibles a tots els professionals i estudiantat interessat en especialitzar-se en la rehabilitació i la restauració dels edificis.

Al Comitè assessor del Projecte, format per institucions, organitzacions del sector, professors d’universitat o professionals de reconegut prestigi, també s’hi han afegit empreses especialitzades, com ara Lafarge-Holcim, Knauf Miret o Ursa Ibérica Aislantes i associacions de fabricants com Hispalyt, les quals aportaran experiències i informació de gran utilitat per a les bases de dades i en el desenvolupament de futurs MOOCs.