icono esquina

El Projecte Smart Rehabilitation 3.0 avança malgrat la pandèmia

FacebookTwitter

El Projecte Smart Rehabilitation 3.0 ha arribat a la meitat del seu recorregut, després de 15 mesos de treball. Lamentablement, la pandèmia ha limitat de forma important la mobilitat internacional, la qual ha estat substituïda per nombroses reunions virtuals de treball entre Espanya, Lituània, Irlanda, Sicília i Xipre.

Amb això, els partners del projecte hem pogut avançar en la definició del perfil professional de “l’Expert en rehabilitació i restauració de patrimoni construït” i en els continguts del programa acadèmic requerit per a la seva especialització. Al mateix temps s’han definit les temàtiques i continguts dels quatre MOOCs a desenvolupar en el marc de Projecte. D’altra banda, ja es disposa de les fitxes de recollida d’informació per a la creació d’una base de dades de materials i tecnologies innovadores per a la rehabilitació, i d’una altra base de dades sobre experiències d’intervencions arquitectòniques de rehabilitació innovadores. Aquestes dues bases de dades compten amb la participació de diversos membres de RehabiMed i formaran part d’uns repositoris “en línia” oberts a tots els professionals europeus.

El Projecte compta amb partners especialitzats, tant universitats com a entitats de el sector de la construcció d’Espanya, Itàlia, Xipre, Lituània i Irlanda, en el marc de el programa europeu Erasmus+.