icono esquina

Curs en eines i instruments innovadors per a la diagnosi d’edificis a la Universitat Politècnica de Varsòvia

FacebookTwitter

Notícies de projectes

Entre el 21 i el 25 de maig de 2018 s’ha desenvolupat el curs d’eines i instruments innovadors aplicats a la diagnosi dels edificis existents, a la Universitat Politècnica de Varsòvia, Polònia, en el context del Projecte Erasmus + DIAGNOSIS de RehabiMed.

L’objectiu del curs és definir els coneixements i el perfil professional d’un ”Expert en diagnosi d’edificis” pel que fa als instruments i eines que poden millorar la qualitat de la informació a recollir i les seves aplicacions en diagnosi. El curs desenvolupa, en una visió teòrica i pràctica, des de la fotogrametria o el làser escàner fins a instruments específics utilitzats en la determinació dels valors d’humitats, la termografia, els ultrasons i tota mena d’instruments per a l’avaluació dels diferents materials i components dels edificis.

El curs inclou també una visita al centre històric de la ciutat per estudiar la reconstrucció feta, al final de la segona guerra mundial, quan aquesta part de la ciutat va ser totalment destruïda per part de l’exercit alemany.