icono esquina

Empoderament de la societat civil per a la protecció del patrimoni cultural en zones de conflicte i postconflicte. Siria, Iraq, Iemen i Líbia.

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

RehabiMed participa en unes jornades organitzades ANSCH i Heritage for Peace el 3 i 4 de març de 2022.

Aquesta conferència presentarà els projectes de la Xarxa Àrab d’Organitzacions de la Societat Civil per Salvaguardar el Patrimoni Cultural (ANSCH) sobre la salvaguarda dels recursos del patrimoni cultural en regions àrabs, així com els reptes i les oportunitats de negociació als quals s’enfronten les organitzacions de la societat civil (OSC) emergents en temps de guerra. El primer dia representants de Líbia, Iemen, Iraq i Síria, i organitzacions de la societat civil parlaran de les seves experiències en la protecció del patrimoni cultural en zones de conflicte i postconflicte. El segon dia es presentaran escenaris de reptes i oportunitats que estan trobant en la protecció del Patrimoni. A més, l’organització Heritage for Peace discutirà qüestions relacionades amb els projectes implementats per ANSCH i el seu pla de futur, i avaluarà les necessitats i el suport potencial als participants. Les agències de finançament i els experts en l’àmbit de la preservació del patrimoni contribuiran a la conferència donant suport i recomanacions addicionals.

Xavier Casanovas, president de RehabiMed, farà una ponència en el bloc de Recomanacions pràctiques d’experts internacionals en patrimoni.

Registration link