icono esquina

Projecte Smart Rehabilitation 3.0: jornada de formació en innovacions tecnològiques per a la rehabilitació estructural a Lituània

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

El projecte Smart Rehabilitation 3.0 ofereix un programa de formació per a experts en rehabilitació d’edificis als països socis.

25-29 / octubre / 2021

Els participants intercanviaran coneixements i experiències, aprendran els uns dels altres i debatran sobre com desenvolupar metodologies i eines de formació sobre temes específics relacionats amb les innovacions tecnològiques per a la rehabilitació estructural a Lituània. Aquests temes es consideren necessaris per als futurs “experts en rehabilitació d’edificis”.

L’objectiu de l’esdeveniment és acordar un patró comú que s’aplicarà als programes de formació per a “Experts en rehabilitació d’edificis” als països socis. Al mateix temps, socis dels diferents països comprovaran el seu propi estat de la qüestió en la investigació comparativa, orientant-la i centrant-la en els problemes sorgits durant les discussions.

Els participants seran seleccionats com a experts capaços de donar elements per al debat sobre el desenvolupament de resultats intel·lectuals, com a àmplia activitat de recerca i experiència sobre rehabilitació estructural als diferents països socis.