icono esquina

En memòria de Manel Dalmau Etxalar (la Central de Capdella, 1968-2021)

FacebookTwitter

Notícies

En memòria de Manel Dalmau Etxalar (la Central de Capdella, 1968-2021), que ens ha deixat un maleït matí del divendres 3 de setembre de 2021.

Col·laborador de RehabiMed l’any 2006, amb gravacions i edició de material videogràfic de la medina de Marràqueix i de petits pobles de l’Atlas.

Tal com ell es definia, en Manel era un orador de narrativa audiovisual i des de 1992 exercia el seu ofici en centres culturals, bars, centres cívics, escoles, hotels, universitats, descampats, etc. Documentalista i fotògraf de la quotidianitat vinculada a la història, en els darrers anys treballava entorn a un projecte de memòria oral vinculada a la Vall Fosca.

Medellín, Central de Capdella, La Pobla de Segur, Barcelona, Marràqueix, fixen els punts d’un conjunt de recerques i vivències, de caràcter complex, proper, divers i dispers, que aporten singularitat i qualitat a la trajectòria d’en Manel.

DEPManelDalmau