icono esquina

RehabiMed participa al Programa de formació sobre regeneració urbana de centres històrics de Tunísia

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

El Ministeri d’Equipament, Habitatge i Infraestructures de Tunísia (MEHI) ha llançat el Programa per a la regeneració de centres antics a Tunísia (PRCA), que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels residents, l’activitat econòmica i enfortir l’atractiu cultural i turístic dels centres històrics. En aquest context, MedCités, en coordinació amb la Unitat de Seguiment del Projecte PRCA, l’AFD i el BEI, ha organitzat una sèrie d’activitats en línia per al desenvolupament de capacitats dels municipis que compleixin els criteris d’elegibilitat de la Convocatòria d’expressió d’interès llançada pel MEHI.

El dilluns 25 i el dimecres 27 de gener de 2021, RehabiMed va desenvolupar l’activitat de formació en línia sobre la regeneració urbana de centres històrics de Tunísia, amb dos mòduls: Regeneració urbana i revitalització de la ciutat històrica i Implementació de la regeneració urbana. Es tracta de dos webinaris que presenten conceptes essencials, una visió estratègica, objectius prioritaris i reptes a considerar en l’establiment d’un procés per a la regeneració urbana integral dels centres històrics. Una reflexió conceptual il·lustrada que presenta una visió teòrica i pràctica que tingui en compte la funció de centralitat en el teixit urbà, la revitalització socioeconòmica i la preservació del patrimoni construït, el marc de governança i la participació d’actors i ciutadans, amb exemples reals d’estudis de cas en el context mediterrani.