icono esquina

RehabiMed amb la Universitat de Palerm i el GAL de la Madonia.

FacebookTwitter

Notícies, Notícies de projectes

La Universitat de Palerm, amb la col·laboració de RehabiMed i del GAL de la Madonía ha organitzat, el dia 6 de novembre de 2018, una Jornada sobre “l’Arquitectura tradicional com a element de desenvolupament territorial”, al Departament d’Arquitectura de la Universitat de Palerm.

Xavier Casanovas, president de RehabiMed, ha presentat l’experiència en projectes de cooperació al desenvolupament, orientats a la rehabilitació de l’arquitectura tradicional en diverses països de la Mediterrània, com a possibles exemples a tenir presents per al desenvolupament de la Madonía siciliana. El professor Fatta ha presentat l’arquitectura tradicional a Sicília i el Director del GAL de la Madonía, Dario Costanzo, a donat la visió des de les organitzacions locals. Tot plegat a permès d’estudiar les possibilitats de desenvolupament del territori madonita.