icono esquina

Curs de diagnosi estructural, eficiència energètica i aspectes ambientals a Barcelona

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

Del 5 al 9 de març de 2018 s’ha desenvolupat el curs “Diagnosi d’estructures, eficiència energètica i ambiental. Metodologia i eines” a l’EPSEB de la UPC de Barcelona, ​​en el context del Projecte Erasmus + DIAGNOSIS.

L’objectiu principal del curs era definir un perfil professional, disciplines i temes a considerar per a l”Expert en diagnosi d’edificis”. A més, es va desenvolupar el currículum i metodologia de capacitació, i el programa acadèmic de l”Expert en diagnosi d’edificis”. Resultat d’un debat obert per establir un patró comú per aplicar als programes de capacitació i crear experts en diagnosi en els quatre països participants. Es van realitzar dues sessions d’estudi de casos pràctics sobre el procès de diagnosi a la Casa Batlló i a la Sagrada Família, analizant el “Pla director” per a la restauració d’aquests importants monuments de Gaudí.

Participants: RehabiMed, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Ferrara, Universitat Tecnològica de Varsovia, AEEBC, PSMB, Centoform