icono esquina

La fusta en la societat: la seva importància i la seva rehabilitació

FacebookTwitter

Activitats, TOT

Jornada. Dimarts 20 d’octubre de 2015, de 5 a 8 del vespre. Recinte Modernista de St. Pau

Un any més Rehabimed col·labora amb la Setmana de la Fusta organitzant una jornada que te per objectiu obrir un debat a l’entorn de la fusta i el seu paper en la societat actual, posant sobre la taula tant les seves múltiples prestacions com els seus límits des de diversos punts de vista. Es tracta de presentar les perspectives de futur per un material, que ha demostrat abastament la seva raó d’existir en els edificis d’ara i de sempre.

Presentacions de la jornada

El bon comportament de la fusta front del focJorge Blasco – Arquitecte 

La fusta, un material essencial i de valor patrimonial per a múltiples components dels edificis de Barcelona. Xavier Simón – Responsable de Llicències d’Obra i Habitatge del Districte de Ciutat Vella,  Ajuntament de Barcelona

Programa

Inscripcions