icono esquina

Call for papers. World SB14

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

El Congres World SB14 es celebrarà els dies, 28, 29 i 30 d’octubre de 2014 a Barcelona. Es tracta de la sisena edició d’una trobada triennal promoguda per iiSBE, WGBC, CIB i UNEP, que reuneix els màxims experts mundials en temes de sostenibilitat en àrees urbanes i edificació. En aquesta ocasió, el congrés està organitzat per Green Building Council España i RehabiMed participa com a  col•laborador en la seva organització.

World SB14 Barcelona s’adreça a tots els agents de l’urbanisme i l’edificació que volen afrontar els reptes globals, socials i ambientals, que afronta el sector a nivell mundial i establir polítiques globals i eines concretes, tant a nivell mundial com local per fer front als reptes de l’any 2050.

Cal destacar que en aquesta edició s’ha creat un àrea específica per compartir experiències entre els països mediterranis i que els participants procedents de països del Sud i de l’Est de la Mediterrània poden accedir a beques que cobreixen el cost de la inscripció, viatge i allotjament.

En aquests moments, es troba obert el call for papers per a presentació d’abstracts, amb data límit fins el 20 de gener de 2014.

Call for papers

Per a més informació