icono esquina

Rehabilitació del recinte modernista de Sant Pau. 24, 25 i 26 d’octubre de 2013

FacebookTwitter

Activitats, Notícies, Uncategorized

El conjunt modernista de Sant Pau, declarat Patrimoni de la Humanitat l’any 1997, és una de les joies arquitectòniques de la ciutat de Barcelona. El recinte modernista ha mantingut el seu ús hospitalari fins el 2009 quasi cent anys desprès de la seva obertura, és objecte d’una rehabilitació i canvi d’ús per acollir a Barcelona diverses organitzacions internacionals.  Per les seves dimensions, per les seves característiques arquitectòniques i constructives, i per la voluntat de donar-li un nou ús per al segle XXI, la rehabilitació de Sant Pau és avui un símbol del dinamisme de la societat catalana.

Molts han estat i són els professionals que fan possible la posada al dia del recinte. Es tracta d’un bon nombre d’equips multidisciplinaris formats per arquitectes, aparelladors, enginyers i moltes altres professions, els quals participen en aquestes obres, juntament amb empreses constructores especialitzades i amb artesans dels diferents oficis, tots plegats imprescindibles per recuperar la tradició constructiva fortament present en el conjunt des d’una visió moderna i actual.

Conèixer de primera mà les obres realitzades i en curs, tant des d’una vessant arquitectònica com tecnològica, és l’objectiu d’aquestes jornades. Per fer-ho, comptem amb els seus actors principals, tant des d’una visió conceptual com en la visita del recinte, tot el qual permetrà copsar la qualitat i la complexitat d’aquesta rehabilitació que situa al nostre sector com a capdavanter internacional en aquest camp.

PROGRAMA