icono esquina

Enhorabona a l’Hebron Rehabilitation Comitee, pel seu Premi Mundial de l’Hàbitat 2013

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

La rehabilitació del centre històric d’Hebron, Premi Mundial de l’Hàbitat 2013

El pla estratègic per a la revitalització del centre Històric d’Hebron, a Palestina, ha guanyat (entre més de 200 participants de tot el món) el Premi Mundial UN-Hàbitat 2013. El jurat ha valorat el seu caràcter innovador, el gran impacte que ha tingut entre els seus habitants i l’exemple de bona pràctica que representa, aplicable a altres indrets del territori.

La regeneració urbana d’Hebron, conduïda per l’Hebron Rehabilitation Committee (HCR) al llarg de prop de 20 anys, ha comportat la rehabilitació de centenars d’edificis històrics i el reallotjament de centenars de famílies, tot donant nova vida i dotant de serveis al centre històric. Cal destacar la complexitat dels treballs que es duen a terme en un entorn molt tens, en una ciutat ocupada pels colons i l’exèrcit d’Israel.

Dins d’aquest projecte global, RehabiMed va dur a terme l’avaluació tècnica dels primers 15 anys d’activitats en la rehabilitació de la ciutat, el que va permetre identificar qualitativament i quantitativa els resultats assolits amb les accions endegades.

Per a més informació

 

whalogo