icono esquina

Medinas 2030 a Barcelona

FacebookTwitter

Exposicions, Notícies

La sala d’exposicions del CAATEEB acollirà entre els dies 16 i 30 de novembre l’exposició itinerant “Medinas 2030”. Una interessant visió de les experiències de rehabilitació realitzades en els centres històrics de diverses ciutats de la Mediterrània:  Tunis, Meknés, Alger, El Caire, Siracusa, Madaba; Jaffa, Hebron, Dubrovnik, Còrdova, Alep i Tir.

La mostra proposa una apropament a la rehabilitació de les medines des d’una perspectiva sostenible a llarg termini, tenint molt present les transformacions econòmiques, socials i d’espai; aspectes decisius en el futur d’aquestes ciutats.  L’exposició ha estat organitzada pel BEI (Banc Europeu d’Inversió) i va ser inaugurada, la darrera Biennal d’arquitectura de Venècia.

En el mateix espai es podrà veure novament l’exposició “Marroc Presaharià. Hàbitat i Patrimoni”. Una mostra que el CAATEEB va organitzar per mostrar els resultat dels Tallers de Rehabilitació de les Kasbah del Sud de l’Atlas, realitzats durant diversos anys, amb la col•laboració del CERKAS i la UNESCO.

El dia 30 de novembre a les 19 h. es celebrarà l’acte de cloenda de les exposicions a càrrec de Mateu Turró, del BEI, i Xavier Casanovas, del CAATEEB.