icono esquina

Concurs de pintura a Marraqueix

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

L’equip RehabiMed de Marrqueix ha organitzat un concurs de pintura entre els nens que resideixen en una de les cases rehabilitades en loperaci pilot en el barri del Mellah a la medina de Marrqueix. Aquesta iniciativa pos en valor la intervenci en l’edifici, que ha reconvertit un espai gris, deixat i amb tot tipus de problemes dhabitabilitat, en un espai llumins, segur i a ulls del ms petits en un espai ple de vida i sobretot de color.

La naturalesa de la rehabilitaci realitzada en aquesta casa ha afavorit sensiblement la resposta de les famlies i dels ms petits, implicant-se en lactivitat de forma molt activa i positiva i fent explcita la importncia de la millora en ledifici i les vinculacions que t vers els nens, que poden gaudir dun espai de qualitat per jugar i relacionar-se entre ells. Resseguint els resultats, est clar que els nens van decidir pintar i pintar-se, gaudir del color i deixar enrera, en aquest cas, la mirada objectiva cap el patrimoni. Les baranes blaves han passat a ser taronges, grogues o verdes i les parets blanques les han omplert de tots els colors.Una visi interessant que ens apropa ms a un sentiment i a un estat dnim que a la voluntat de copsar les coses tal com sn.