icono esquina

Paisatge és memòria

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció per al desenvolupament del projecte “PAISATGE ÉS MEMÒRIA” de l’Associació RehabiMed. El projecte treballarà sobre el patrimoni tradicional de L’Ametlla de Mar i El Perelló (Baix Ebre). L’objectiu és posar en valor un patrimoni menystingut, construït al llarg dels segles a escala humana, aprofitant els recursos del lloc. Les tipologies existents: murs de pedra seca, cisternes, basses, eres, corrals, casetes del tros, aljubs, lligallos, etc. seran els elements objecte d’estudi. 

El projecte de RehabiMed el dirigeixen Montserrat Villaverde, responsable de la vocalia de Patrimoni i Recerca de l’Associació i Anna Martínez Duran, doctora arquitecta i experta en patrimoni mediterrani.