icono esquina

Conferència Rehabilitació a Europa. Renovation Wave i NextGenerationUE

FacebookTwitter

Notícies de projectes

La rehabilitació del parc construït avui és un motor d’activitat econòmica i de creació d’ocupació a tot Europa. La majoria de les universitats europees han incorporat la rehabilitació entre les seves matèries troncals, però poques les han integrat com un pilar bàsic i el sector de l’edificació troba a faltar un nombre raonable d’experts en aquest camp. Els fons NextGenerationUE ja han mostrat les dificultats que comporta no disposar
de suficients Experts en rehabilitació d’edificis.
El seminari “Rehabilitació a Europa”, amb la presència d’experts europeus de primer nivell, és una ocasió única per conèixer les possibilitats que la rehabilitació ofereix a universitats, professionals i genèricament al sector per obrir nous camps de treball i per a la internacionalització.

Smart Rehabilitation 3.0 project

Data: Dijous 27 d’Octubre 2022
Lloc: Salón de actos ETSEM Madrid, Spain