icono esquina

Smart Rehabilitation 3.0 Project: Jornada de formació en innovació tecnològica i reutilització adaptativa d’edificis històrics

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

El Smart Rehabilitation 3.0 project ofereix un programa de formació per a experts en rehabilitació d’edificis als països socis.

Del 6 al 10 de juny de 2022, Nicosa, Cyprus

El curs permetrà als participants intercanviar coneixements i experiències, aprendre els uns dels altres, i debatre sobre com desenvolupar metodologies i eines de formació en temes concrets referents a les innovacions tecnològiques en rehabilitació per a l’adaptació a l’habitabilitat i l’ús a Barcelona. Temes que s’han considerat necessaris per als futurs “Experts en rehabilitació d’edificis”.

L’objectiu principal del curs és acordar un patró comú que s’ha d’aplicar als programes de formació d’”Experts en rehabilitació d’edificis” a tots els països socis. Paral·lelament, els socis dels diferents països comprovaran el seu propi estat de l’art sobre la recerca comparada, orientant-la i enfocant-la als temes sorgits durant els debats.

Els participants seran seleccionats entre experts capaços d’aportar elements per al debat sobre el desenvolupament de les produccions intel·lectuals, com una àmplia activitat investigadora duta a terme entre els experts de la University of Cyprus – Department of Architecture