icono esquina

Rehabimed participa a la IX Convenció Internacional de l’Arquitectura Tècnica CONTART Toledo 2022

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

El lema de la IX Convenció Internacional de l’Arquitectura Tècnica CONTART 22 és: Compromesos amb la Rehabilitació. Per debatre en aquest tema, els dies 12 i 13 de maig, Toledo serà el punt de trobada que reunirà experts de diferents països per parlar sobre el present i el futur de la rehabilitació a Espanya i a Europa.

RehabiMed participa al Congrés organitzant la sessió: La rehabilitació, nou perfil professional a Europa, presentant els resultats aconseguits amb els projectes Erasmus+, Smart Rehabilitation 3.0 i Diagnosis. La veritat és que, tant a l’Estat espanyol com a tot Europa, la rehabilitació està prenent un protagonisme clar en l’activitat del sector de l’edificació i els projectes Erasmus+, desenvolupats en col·laboració amb diverses universitats i entitats europees, ha permès aprofundir en la definició d’un nou perfil professional, homologat a nivell europeu.