icono esquina

Projecte Smart Rehabilitation 3.0 Jornada de formació en innovació tecnològica per la restauració d’edificis patrimonials

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

El projecte Smart Rehabilitation 3.0 ofereix un programa de formació per a experts en rehabilitació d’edificis als països socis.

20-24/sept/2021

UNIPA, Palermo, Italy

Els participants intercanviaran coneixements i experiències, aprendran els uns dels altres i debatran sobre com desenvolupar metodologies i eines de formació sobre temes específics relacionats amb la innovació tecnològica en la restauració d’edificis patrimonials. Al mateix temps, socis dels diferents països comprovaran el seu propi estat de la qüestió en la investigació comparativa, orientant-la i centrant-la en els problemes sorgits durant les discussions.

Els participants seran seleccionats com a experts capaços de donar elements per al debat sobre el desenvolupament de resultats intel·lectuals, com a activitat de recerca en profunditat realitzada entre experts de la Universitat de Palerm – Departament d’Arquitectura.