icono esquina

Entrega de diplomes del seminari per la protecció del patrimoni a Raqqa

FacebookTwitter

Notícies de projectes, Uncategorized

El passat 13 de desembre, va tenir lloc a Raqqa l’entrega de diplomes als participants al Seminari “Documentation, Damage Assessment and Emergency Interventions for Raqqa Built Heritage”, iniciat el dia 16 de Novembre de 2020. El Seminari forma part del Projecte “Documentation and Protection of cultural heritage in Raqqa city”, organitzat per RehabiMed, CSIC, Vision i Heritage for Peace, amb la col·laboració del Museum für Islamische Kunst i amb el finançament del  British Council-Cultural Protection Fund.

L’objectiu principal era formar un equip local d’experts per tal de poder assumir la valoració dels danys existents en el patrimoni de la ciutat y plantejar els treballs d’emergència i consolidació necessaris. Per aquest motiu, la formació es va limitar a 20 professionals de Raqqa, es va orientar a unes activitats essencialment pràctiques i avui, l’equip format ja està treballant sobre el terreny en l’avaluació dels danys i en el la consolidació de quatre monuments.