icono esquina

Smart Rehabilitation 3.0. Erasmus+ (2019-2022)

FacebookTwitter

0-4000, Activitats, Notícies de projectes, Projectes

El Projecte Smart Rehabilitation 3.0 s’orienta a la definició del perfil professional d’expert en rehabilitació i restauració del patrimoni construït. El Projecte focalitza en la  incorporació de les noves tecnologies, tant pel que fa a les tècniques i eines de formació, com en el coneixement dels materials i dels sistemes constructius innovadors. Es desenvolupen programes de formació específics, material d’ensenyament amb MOOC i repositoris d’experiències i tecnologies innovadores.

El Projecte compta amb partners especialitzats, tant universitats com entitats del sector de la construcció d’Espanya, Itàlia, Xipre, Lituània i Irlanda. RehabiMed assumeix la projecció dels resultats entre les universitats Euro-Mediterrànies i a tot el sector implicat, amb l’objectiu de consolidar aquest perfil d’expert en rehabilitació i restauració.

Es tracta d’un nou projecte liderat per RehabiMed, en el marc del programa Erasmus+, el qual dona continuïtat al Projecte Diagnosis, amb la participació de quatre universitats: Politècnica de Catalunya, Palerm, Xipre i Kaunas. Els treballs van començar al novembre de 2019 per completar-se a l’octubre de 2022.

Web del projecte

Partners of the Project:

Founded by: