icono esquina

RehabiMed participa al Congrès per a la revitalització de les àrees rurals

FacebookTwitter

Notícies

Els dies 19 i 20 de setembre de 2019, va tenir lloc la Conferència internacional “els pobles… de problema a recurs” organitzada per la Universitat de Salerno, com a debat a l’entorn de les estratègies sostenibles per a la valorització del patrimoni construït, el paisatge i la cultura de les àrees rurals. RehabiMed feia part del Comitè científic.Les més de 200 ponències presentades van permetre conèixer un bon nombre d’experiències interessants portades a terme des de les universitats i des de les administracions. D’una banda, s’ha arribat a un bon coneixement del problema, i d’altra banda, s’ha pogut veure un gran ventall d’experiències i solucions innovadores i sostenibles, per evitar el progressiu despoblament de l’Europa rural, el qual està generant un greu problema per l’equilibri territorial.