icono esquina

RehabiMed amplia la seva presència a l’Iran

FacebookTwitter

Activitats

RehabiMed va ser convidat al Seminari “ Bones pràctiques en regeneració urbana en els països mediterranis i a l’Iran” per presentar la seva experiència amb el Mètode RehabiMed, en la mediterrània. El seminari va tenir lloc el passat 12 de juny a Teheran, a l’Escola d’Arquitectura i Territori de la Universitat de Ciència i Tecnologia d’Iran.

Aprofitant la presència al país, Xavier Casanovas, president de RehabiMed, va mantenir reunions de treball amb Mustafa Hosseini, tinent d’alcalde de Teheran, amb Mustafà Behzadfar, degà de l’Escola d’Arquitectura i amb l’arquitecte Dolat Abadi Fariborz, director del Centre de recerca urbana d’Iran, per tal d’establir convenis de col·laboració amb aquestes institucions i obrir vies de col·laboració en l’àmbit de la regeneració urbana.

Xavier Casanovas revisant les peces ceràmiques per a la restauració de la cúpula de la mesquita de l’Imam d’Isfahan