icono esquina

Constitució del Comitè Assessor del projecte Diagnosis

FacebookTwitter

Notícies, Notícies de projectes

El dimecres 27 de juny de 2018 va tenir lloc a l’EPSEB, Barcelona la primera reunió de constitució del Comitè assessor del Projecte “DIAGNOSIS. Una expertesa clau en el sector de l’edificació”, per tal de conèixer la visió del sector i adaptar el perfil i els continguts de la formació a les necessitats reals del professional expert a consolidar. El Comitè assessor del Projecte, representatiu del sector de cada un dels països participants, te com a objectiu debatre l’avançament dels treballs i suggerir les millores pertinents.

El Projecte DIAGNOSIS dins del Programa Erasmus+ que és el programa de la UE de recolzament a l’educació, la formació i la joventut a Europa, es proposa conèixer les qualificacions professionals actuals en l’àmbit de la diagnosi i els programes de formació en els diferents països de la UE per tal de definir un nou perfil professional d’expert en diagnosi d’edificis, unificat a nivell europeu

Els membres europeus de DIAGNOSIS són: RehabiMed (coordinador), la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Ferrara, la Universitat Politècnica de Varsòvia, l’AEEBC, l’Associació polonesa de Gestors d’Edificis i Centoform S.r.l