icono esquina

Col·loqui “El patrimoni arquitectònic i cultural d’Algèria”

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

15 / 06 / 2017 (19:00 h – Llibrería Altaïr)

Col·loqui “El patrimoni arquitectònic i cultural d’Algèria. Cooperació per a la seva conservació i desenvolupament” amb motiu de la inauguració de l’exposició AURES. L’Algèria desconeguda. Patrimoni i Memòria. Amb Pep Bernadas, cofundador d’Altaïr i editor d’Altaïr Magazine, Xavier Casanovas, president de RehabiMed, Nora Berdja, Cònsol d’Argèlia a Barcelona i Senén Florensa, president de l’IEMed.

Algèria, tant aprop, és un pais que desconeixem. Una gran part dels seu territori ha quedat completament al marge del turisme degut a una situació política especialment complicada des de mitjans del segle XX, però que no guarda relació amb el gran interès d’un patrimoni natural i cultural variat, viu i extraordinari.

L’exposició està oberta a Altaïr del 15 de juny al 30 de juliol.

Col·laboren: