icono esquina

Viure i treballar. Les Cases-Fàbrica del Raval

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

“Viure i treballar. Les Cases-Fàbrica del Raval” 9/10/2015. Barcelona

Recorregut i visita per diferents Cases-Fàbrica del Raval, a càrrec de Xavier Simón, expert en intervenció en el patrimoni edificat, i Montserrat Villaverde, responsable de Vocalia Recerca de RehabiMed i professora de l’Escola Arquitectura La Salle, Universitat Ramon Llull.

Actualment les cases-fàbrica no tenen cap mena de protecció patrimonial i moltes s’han enderrocat o s’ha actuat destruint la seva tipologia. Malgrat aquesta feblesa, tenim encara excel·lents exemples que ens permeten estudiar i conèixer les arrels de la industrialització i altres que s’han rehabilitat mantenint i potenciant els valors del conjunt.

Inscripció tancada:  JEP 2015 http://agenda.cultura.gencat.cat/Fitxa?index=21&consulta=MSUxK2plcDIwMTUlNSswJQ==&codi=67945&ordre=0