icono esquina

Arranca el Concurs de Fotografia Digital “MIRADES CREUADES. PATRIMONI INDUSTRIAL” a la MEDITERRÀNIA i al CARIB. Participació fins el 15/11/2015!

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

RehabiMed organitza la 5a Edició del Concurs de Fotografia Digital Mirades Creuades, dedicat al PATRIMONI INDUSTRIAL. Col·laboren en el Concurs: L’any Europeu del Patrimoni Industrial i Tècnic 2015; Regional Office for Culture in Latin America and the Caribbean. UNESCO Havana i DOCOMOMO Internacional.
Aquest Concurs s’organitza a través d’Instagram i té dues secciones: Mediterrània i Carib. Les fotografies publicades a Instagram, hauran d’utilitzar el hashtag #heritageMED o #heritageCARIB dependent de la secció en la que es presenta la fotografia. Totes les fotografies han d’incloure @RehabiMed.
Es donarà 1 premi per a cada secció: 1 per la regió Mediterrània i 1 per la regió del Carib. Els guanyadors estaran invitats a assistir a la inauguració de l’Exposició que s’organitzarà a Barcelona, Espanya i a L’Havana, Cuba, en el 2016.

Seran admeses totes les fotografies publicades fins el 15 de novembre 2015.

Consulta las bases del Concurs

Descarrega el Pòster

Instagram RehabiMed

 

Contacta MIRADES CREUADES

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message