icono esquina

La fusta en la rehabilitació d’edificis. Recinte Modernista de Sant Pau, Barcelona. 27 d’octubre 2014

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

La fusta és un material de construcció històric, llargament oblidat en les universitats i entre els professionals, que darrerament ha recuperat tot el valor i prestigi que es mereix com a material estructural. Sigui en la rehabilitació de velles estructures, sigui substituint estructures degrades, la fusta està cada dia més present en l’activitat rehabilitadora i poc a poc es va introduint en la nova construcció per les seves qualitats mecàniques i com a material sostenible per excel·lència.
Al llarg d’aquesta Jornada, farem una passejada pel material, per la seva història i presència en la regió mediterrània, i després en endinsarem en la seva diagnosi i en la seva rehabilitació. Una visió ràpida d’un material tan present i tan desconegut.

 

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ