icono esquina

El Guix a la construcció. I JORNADA TÈCNICA el 24 d’octubre de 2014

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

RehabiMed dona suport, juntament amb altres entitats i organismes, a la I JORNADA TÈCNICA dedicada a “El Guix a la construcció”

Tradicionalment i des de l’antiguitat el guix i la calç, juntament amb la pedra, la terra, la fusta i la ceràmica, han estat materials emprats en la construcció d’edificis, ja sigui en aquells més monumentals com en els més lligats a l’arquitectura popular.

En aquesta jornada volem reivindicar el paper del guix i fer un primer repàs a l’estat de la qüestió del seu coneixement i utilització en la restauració a les nostres contrades, amb el convenciment que caldrà seguir amb noves jornades tècniques, teòriques i pràctiques, per retornar el guix al lloc que li correspon.

PROGRAMA

AJUNTAMENT D´ÒDENA. El guix a Òdena