icono esquina

Jornades de Tallers Oberts a Ciutat Vella, Barcelona

FacebookTwitter

Notícies, Uncategorized

Tallers Oberts Ciutat Vella són unes jornades de portes obertes on els artistes i artesans poden mostrar allò que creguin interessant, tot interactuant amb el públic visitant i mostrant, alhora, el seu espai i dinàmica de treball.
El Taller de Restauració Ciutat Vella / Chroma SL ha obert les seves portes al públic; realitzant paral.lelament tallers pels pares i mares  i nens i nenes. Tallers d’estuc, de trencadís, de pintura mural, de modelatge, etc.; en els quals ha col.laborat Montada i RehabiMed. Una col.laboració que té com a objectiu donar continuïtat als tallers per a nens i nenes, fusionant la llarga experiència del taller Ciutat Vella a la ciutat de Barcelona i RehabiMed als països de la mediterrània. RehabiMed KIDS impulsarà aquestes iniciatives.

Vídeo de la Jornada de 18 de maig del 2012
Vídeo de la Jornada de 19 de maig del 2012
Vídeo de la Jornada de 20 de maig del 2012