icono esquina

RehabiMed i Montada presents a París

FacebookTwitter

Activitats, Notícies

Del 5 al 8 de novembre del 2009, al Carrusel del Louvre de París, s’ha celebrat el Saló de Patrimoni Cultural més important d’Europa. Amb un total de 250 expositors i sobrepassades les 250.000 visites, aquest espai ha esdevingut una fita ineludible per tots aquells professionals vinculats a la gestió i a la rehabilitació del patrimoni. Aquesta edició ha incorporat seccions específiques per empreses especialitzades en noves tecnologies de restauració, escoles especialitzades en la formació d’oficis artesans, associacions regionals dedicades al patrimoni, institucions internacionals vinculades a la revitalització urbana i editorials del sector; a més a més de les seccions ja consolidades en edicions anteriors.

L’Associació RehabiMed i el projecte Montada van ser-hi presents per partida doble. D’una banda a l’estand de l’Ecole d’Avignon i d’altra banda l’estand de l’estudi KILO Architectures, col•laboradors dels projectes al Marroc. RehabiMed, va aprofitar per difondre els treballs de rehabilitació realitzats i per donar a conèixer al gran públic el Mètode RehabiMed. Els visitants es van interessar especialment per la recent constitució de l’Associació i en com participar-hi de forma activa. Pel que fa al projecte Montada, emmarcat dins el programa d’Euromed Heritage 4, finançat per la Unió Europea i dirigit pel CAATEEB, es van donar a conèixer les sis ciutats del Magrib, en les quals es desenvolupen les accions programades i també es mostrà, mitjançant panells informació, la creació del grup d’experts l’EIDEM i les tasques específiques d’assessorament que realitzarà aquesta xarxa internacional en la rehabilitació de l’arquitectura tradicional.