icono esquina

KOM del projecte Smart Rehabilitation 3.0

FacebookTwitter

Activities

Els passats 18 i 19 de novembre va tenir lloc, a la EPSEB de la Universitat Politècnica de Catalunya, el Kick off Meeting del projecte Smart Rehabilitation 3.0. Es tracta d’un nou projecte liderat per RehabiMed, en el marc del programa Erasmus+, el qual donarà continuïtat al projecte Diagnosis, amb la participació de quatre universitats: Politècnica de Catalunya, Palerm, Xipre i Kaunas.

Els objectius del Projecte són promoure un perfil professional d’expert en rehabilitació i restauració d’edificis, centrat en la incorporació de les noves tecnologies, tant pel que fa a les tècniques i eines de formació, com en el coneixement de materials i sistemes constructius innovadors. Es desenvoluparan programes de formació específics, material de formació MOOCs, i repositoris d’experiències i tecnologies innovadores.

Més informació