icono esquina

Diagnosis. Dóna la teva opinió

FacebookTwitter

Notícies de projectes, Uncategorized

RehabiMed lidera un projecte ERASMUS+ centrat en el desenvolupament d’un perfil professional expert en la diagnosis dels edificis. Per conèixer millor la situació de la diagnosi en diferents països, hem preparat dos qüestionaris, un referent al perfil professional i un altre a les inspeccions d’edificis.

Donat que aquest projecte compta amb partners anglesos, italians i polonesos, el qüestionari proposat està únicament en angles. Donada la senzillesa del formulari, esperem que aquest no sigui un inconvenient per completar-lo, ja que les respostes poden estar redactades en català.

Per nosaltres és molt important conèixer la teva visió del tema. Tant sols et demanem 5 minuts per respondre als dos qüestionaris, accedint directament en els enllaços adjunts i reomplint-los directament per Internet.

 

EXPERT PROFILE IN BUILDING DIAGNOSIS

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKVB-KTe5OWR0ySMSD1vWrRJIvXFBu0tlCtoWdRe4TMSBQJw/viewform

 

BUILDING INSPECTION REPORT

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCfsk0uanPX-7ah60iVq8FKcvuEC6dX1EsBsjaKLkQzhCLqg/viewform