icono esquina

RehabiMed col·labora en la trobada per la preservació del patrimoni en zones en conflicte

FacebookTwitter

Notícies

Els dies 4 i 5 de març de 2020, a la seu de l’CSIC del carrer Egipciaques de Barcelona, ha tingut lloc la trobada: “Empowerment of civil society for the protection of cultural heritage in conflicte and post-conflict àrees“. La trobada, organitzada pel CSIC, ALIPH i Heritage for Peace, va fomentar el coneixement i l’intercanvi entre més de 30 organitzacions governamentals i no governamentals de Líbia, Síria, Iemen i l’Iraq.

RehabiMed ha col·laborat en aquest Fòrum i ha ofert als participants la seva experiència en la rehabilitació sostenible del patrimoni i en la regeneració urbana dels centres històrics d’aquests països, que tant ho necessiten per preservar la seva identitat després de la guerra i la violència viscudes.