icono esquina

RehabiMed al Congrés sobre pobles abandonats

FacebookTwitter

Notícies

Entre el 7 i el 9 de novembre de 2018, el Departament de Patrimoni, Arquitectura i Urbanisme de la Universitat Mediterrània de Reggio Calabria, ha organitzat el Congrés “Un paese ci vuole” Estudis i perspectives pels pobles abandonats i en vies d’abandonament. Un gran èxit de participació, amb més de 200 inscrits de més de 10 països diferents, ha permès conèixer un gran nombre d’experiències de gran qualitat.

RehabiMed, hi ha estat present amb Xavier Casanovas com a membre del Comitè científic i amb la presentació dels treballs duts a terme amb els tallers desenvolupats a la regió dels Aurés, a Algèria, on la temàtica dels pobles abandonats i el paisatge que els envolta presenta un especial protagonisme, amb el gran repte de la seva preservació. El paper clau de les universitats, per a la documentació, anàlisis i desenvolupament de propostes innovadores va ser una de les principals conclusions del Congrés