icono esquina

Curs d’aplicació del BIM a la diagnosi d’edificis a la Universitat de Ferrara

FacebookTwitter

Activitats, Notícies de projectes

Entre el 19 i el 23 de març de 2018 s’ha desenvolupat el curs BIM aplicat a l’edificació existent, al Departament d’Arquitectura de la Universitat de Ferrara, Itàlia, en el context del Projecte Erasmus + DIAGNOSIS de RehabiMed.

L’objectiu del curs era definir els coneixements i el perfil professional d’un ”Expert en diagnosi d’edificis” en el marc del BIM i les seves aplicacions. També es van treballar les habilitats socials i de comunicació que ha de tenir aquest expert per poder desenvolupar correctament la seva tasca. El curs va permetre així mateix una participació activa en el “Salone Internazionale del Restauro” que en les mateixes dates tenia lloc a Ferrara, en la qual es va presentar el Projecte Diagnosis.

Han participat: RehabiMed, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Ferrara, Universitat Tecnològica de Varsovia, AEEBC, PSMB, Centoform